Anadolu-Fen Lisesi MUN Kulübü öğrencilerimiz, İstanbul Erkek Lisesi tarafından 26-29 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen IELMUN 2022 konferansına katıldı.

Öğrencilerimiz Şimal Naz Kantar, Öykü Apaydın, Naz Demircan, Yağmur Dervişoğlu, Hatice A. Gürhanoğlu, Buğrahan Yıldız, Tolga Ermiş, Mahmut Akcan, Ege Taha Yıldızhan ve Yusuf Kayra Öz, yabancı dil öğretmenlerimiz; Ayşe Purabbas ve Yusuf Marım rehberliğinde,  ikinci dilde uluslararası iletişimde bulunmak, sorunları bağımsız bir gözle ve derinlemesine araştırmak, takım çalışmalarına katılmak gibi birçok beceriyi elde etme şansına sahip oldular.

Yaklaşık 650 katılımcının yer aldığı IELMUN 2022 Konferansında öğrencilerimiz bulundukları komitelerde temsil ettikleri ülkeler adına küresel sorunları ele alarak, yapıcı tartışmalara katıldılar ve performanslarıyla diğer katılımcı ve hakemleri etkilediler. Toplam 18 ödülün verildiği konferansta 3 ödülü; Okulumuz öğrencilerinden Tolga Ermiş “En iyi delege”, Mahmut Akcan ve Buğrahan Yıldız “Öne çıkan delege” ile almaya hak kazandı.

Okulumuzu başarı ve gururla temsil eden tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.