“OTİZM FARKINDALIK HAFTASI”NDA SANAT YOLUYLA FARKINDALIĞI GELİŞTİRME ETKİNLİĞİ YAPTIK

12 Nisan 2019 Cuma günü “Otizm Farkındalık Haftası” etkinlikleri kapsamında, öğrencilerimizde sanat yoluyla farkındalığı geliştirmek amacıyla, Nimet Dr. Erdoğan METO Özel Eğitim Uygulama Merkezini ortak etkinlik yapmak üzere okulumuza davet ettik.

METO Uygulama Merkezi Görsel Sanatlar öğretmenlerinden Sayın Derya GEZİCİ ve Sayın Belgin ŞAVLI’nın katkısıyla, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Muteber GÖNÜLLÜ’nün gözetiminde otizmli konuk öğrenciler, okulumuz 7/B sınıfı öğrencileri ile ortak resim çalışması yaptılar.

İşbirliği içerisinde çalışmalarını tamamlayan öğrenciler, gönül gönüle ürettikleri eserleriyle farkındalık yarattılar.