KURUM DOKTORUMUZ SAYIN GÖKHAN EMİNSOY “SAĞLIKLI YAŞAM” KONUSUNU ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞTI

Kurum Doktorumuz Sayın Gökhan Eminsoy, 21 Aralık 2018 Cuma günü ilkokul öğrencilerimize “Kişisel Bakım – Hijyen ve Sağlıklı Beslenme – Düzenli Uyku” konularında eğitim verdi.

Sağlıklı yaşam için kişisel bakım ve hijyenin temel olduğunu vurgulayan doktorumuz, bilinçli beslenme ve düzenli uykunun da yaşamsal önem taşıdığının altını çizdi. Hastalıklardan korunma yolları ile ilgili örnekler veren doktorumuz, bu bilgilerin ancak yaşama aktarıldığında anlam kazanacağını ifade etti.

Karşılıklı soru cevaplarla konuyu daha da pekiştiren doktorumuz Sayın Gökhan Eminsoy’a, değerli paylaşımlarından dolayı teşekkür ederiz.