8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ,“ERGENLİK DÖNEMİNDE EBEVEYNLERLE İLETİŞİM” KONUSUNU UZMAN KONUĞUMUZLA DEĞERLENDİRDİLER

8.sınıf öğrencilerimiz, 10 Ekim 2018 Çarşamba günü, Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Klinik Psikolog Sayın Esra GÜVEN’le okulumuz konferans salonunda bir araya geldiler.

Sayın Güven, “Ergenlik Döneminde Ebeveynlerle İletişim” konusunda öğrencilerimizin de katılımını sağlayarak aktif bir paylaşım gerçekleştirdi. “Ebeveynlerimizi anlamak ve onlar tarafından anlaşılır olmak için nasıl düşünebiliriz, nasıl bir vücut dili sergileyebiliriz ve nasıl cümlelerle kendimizi ifade edebiliriz…” gibi önemli konuları eğlenceli örnekler ve yönlendirmelerle renklendirdi.

Temelde karşılıklı olarak birbirini anlama istek ve ihtiyacının son derece önemli olduğuna dikkat çeken uzmanımız, bunun iletişim engellerini azalttığının, olumlu ebeveyn-çocuk ilişkisini kuvvetlendirdiğinin altını çizdi.

Değerli uzmanımıza paylaşımlarından dolayı teşekkür ederiz.