YİRMİ İKİNCİ TÜRKİYE FELSEFE OLİMPİYATINDAYDIK

Türkiye Felsefe Kurumunun düzenlediği ve Özel Tevfik Fikret Lisesinin ev sahipliği yaptığı “22. Türkiye Liseler Arası Felsefe Olimpiyatı İç Anadolu Bölgesi Seçmeleri” 3 Aralık 2017 Pazar günü saat 10.00’da farklı okullardan öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Okullarda yaratıcı düşünme, araştırma ruhu ve insancıl düşünceyle eğitimin geliştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlayan bu etkinlikte, okulumuzu Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerimizden Yağmur BALBAY temsil etti.

Düşünme uğraşısının kendi başına değerini göstermeyi hedefleyerek, düşünsel yarışma ruhunu yaratan olimpiyata; öğrencimiz, epistemolojinin temel problemlerinden destek alıp “septik ve rasyonel görüşleri ontolojik açıdan karşılaştıran” bir deneme ile katıldı.

Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.