YAZAR MİYASE SERTBARUT’U OKULUMUZDA AĞIRLADIK

Çocuk ve gençlik edebiyatımızın ödüllü kalemi Sayın Miyase Sertbarut, 11 Nisan 2019 Perşembe günü İlkokul 3. sınıf öğrencilerimizle okulumuzda buluştu.

Keyifle okunan “Kaçak Köpek Biber” kitabına ilişkin gerçekleşen söyleşide öğrencilerimiz, yazarımızı yakından tanıma fırsatı buldular. Hayatın tüm renklerini yansıtan maceraları ile gönüllere taht kuran sevimli kahramanımızla hayal dünyalarında gezindiler. Yazarımıza ilginç sorular sorarak kendilerini sıcak bir söyleşinin içinde bulan öğrencilerimiz, ileriye doğru adım atmak için cesaretli olmayı vurgulayan kitap için yazarımıza teşekkür ettiler.

Söyleşi sonunda öğrencilerin kitaplarını da imzalayan değerli yazarımıza bizler de teşekkür ederiz.