TUTUM, YATIRIM VE YERLİ MALI HAFTASI’NI KUTLADIK!

Çocuklarımızın gelecek kuşaklara taşıyacağı bir kültürel miras olan “Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası” kutlamalarımızı 13 Aralık 2017 Çarşamba günü gerçekleştirdik.

Böyle önemli bir haftayı okulumuzun girişini de süsleyerek dikkat çekici hale getirmeye çalıştık. Okulumuzda yapılan yerli malı etkinlikleri ile öğrencilerimize tüketilecek ürünlerin ülkemizde üretilen yerli ürünlerden seçilmesinin önemini anlattık. Etkinlikler esnasında Türk malları hakkında çeşitli bilgiler verdik, konuyla ilgili öğrendiğimiz şiirleri 5 yaş grubu öğrencilerimizle etkinliğimizde paylaştık.

Tüm okulun aynı masada yer aldığı ve her türlü yiyeceğin paylaşıldığı keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik. Ailelerimizin hazırladığı birbirinden lezzetli yöresel ürünleri yedik. Müzik eşliğinde dans ederek günümüzü kutladık.

Ailelerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.