“OKUYORUM ANLATIYORUM” ETKİNLİĞİNİN İKİNCİSİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ, BİRER KİTAP KURDU OLDUKLARINI GÖSTERDİLER

Ortaokul 5., 6. ve 7. sınıf öğrencilerimiz, 06 Mart 2020 Cuma günü okulumuz konferans salonunda “Okuyorum Anlatıyorum” etkinliğini gerçekleştirdiler. Tüm öğrencilerimiz tarafından içselleştirilen kitap okuma istek ve alışkanlığını birer “kitap kurdu” olarak sergilediler.

Kitap tanıtımında yer alan öğrenciler, içerikleri birbirinden zengin kitapları arkadaşlarına tanıttılar. Slaytlarla zenginleştirdikleri sunumlarda; olay, yer, zaman ögelerine dikkat çekerek kitap kahramanlarını adeta yarıştırdılar. Kitabın yazarı hakkında da bilgiler paylaşan öğrenciler, özellikle “Bu kitap niçin okunmalı?” sorusuna verdikleri doyurucu açıklamalarla göz doldurdular.

Her öğrencinin özenle hazırlandığı tanıtım keyifle izlendi. Öğretmenlerimizden oluşan jürinin değerlendirmesi sonucunda, analitik düşünmeye yönelik becerilerini ortaya koyan öğrencilerimizin tümü, izleyenler tarafından coşkulu alkışlarla ödüllendirildiler. Birbirine yakın puanlar alan öğrencilerden;  6-C sınıfından Berra DEMİRCİOĞLU birinci, 6-D sınıfından Gökçe KAYMAKCI ikinci, 7-B sınıfından Ekin KESKİNLER ise üçüncü oldular.

Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerini yürekten kutlarız.