MÜZEDE EĞİTİM

Anaokulumuzda öğrencilerle yaptığımız etkinliklerin yanı sıra okul dışını da bizim için bir öğrenme ortamı olarak düşünüyor ve yaparak- yaşayarak öğrenmek için zaman zaman geziler düzenliyoruz.

“Eğitim” çağdaş bir müzenin en önemli görevidir ve müzeler örgün eğitim kurumları destekleyen yaygın eğitim kurumlarıdır. Bu nedenle ilk gezimizi 25/26 Ekim 2017 tarihlerinde “Ankara Rahmi M. Koç Müzesi”ne gerçekleştirdik. Müze Müdürlüğü tarafından organize edilen “Anasınıfı Eğitim Programı”na katıldık.

Rahmi M. Koç Müzesi’nin zengin koleksiyonu, çocuklar için ideal bir kaynaktır. Öğrencilerimiz müzeyi gruplar halinde, verimli bir şekilde keyfini çıkartarak gezdiler ve oradaki eğitim etkinliğine katıldılar.