Bilgi İşlem Birimi

Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları Bilgi İşlem Merkezi‘nde, Kurumumuzun ileri teknoloji alt yapıya sahip olması ile her türlü donanım ve yazılım güncellemeleri için gerekli çalışmalar ile mevcut donanımların bakım ve onarımları gerçekleştirilir. Web sayfasının işlerliğinin ve güncelliğinin takip edilmesi sağlanır. İnternet ve intranet ortamlarının hazırlanır ve işlerliğinin devamı için gerekli güncellemeler yapılır. Kullanıcıların karşılaştıkları her türlü donanım ve yazılım sorunlarına etkin bir şekilde müdahale edilerek anında ve yerinde çözülmesi sağlanır. Kullanıcılara ihtiyaç duydukları donanımların sağlanmasında yardımcı olunur (fotoğraf makinası, dizüstü bilgisayar, projeksiyon cihazı, vb.).

Öğrenci otomasyon sistemi ile e-okul sistemlerine gerekli tüm bilgi girişlerinin zamanında ve doğru olarak yapılması sağlanır. Öğrenci karne işlemleri için gerekli altyapının oluşturularak bilgi girişlerinde öğretmenlerimize destek olunur ve karne basımları gerçekleştirilir.

Kurumumuzda yapılan etkinliklerin gerçekleşmesi sürecinde gerekli poster, duyuru vb. görsel ve yazılı dokümanlar tasarlanır. Okulumuzda yapılan etkinlikleri velilerimize bilgilendirmek amacıyla aylık olarak web sitemizde yayınlanan İletişimi Bülteni ve okul gazetemiz hazırlanır. Diğer birimlerimizin hazırladıkları çeşitli broşür, kitapçık, vb. yayınların tasarımı yapılır.

Birim Çalışanları

Bilgi İşlem Sorumlusu