KANADA EĞİTİM BAKANLIĞINDAN GELEN HEYETİ OKULUMUZDA AĞIRLADIK

11 Ocak 2018 Perşembe günü, Kanada Eğitim Bakanlığından gelen bir heyet okulumuzu ziyaret etti. “Öğrenci Değişim” ve “Öğretmen Eğitimi” programları hakkında ön görüşmelerin yapıldığı görüşmede Sayın Iris Hicks, Sayın Micheal Davies, Sayın Mitch Landry, Sayın Martine Adriaensen, Sayın Gökyar Karşıt, Sayın Elif Bulut, Sayın Demet Başar ve Sayın Zelal Özkan yer aldılar.

Genel Müdürümüz Sayın Hilal Erdinç, Okul Müdürleri ve İngilizce Departmanı ile bir araya gelen konuklar okulumuzun tanıtım sunumlarını izlediler; Anaokulundan Liseye kadar olan eğitim ortamlarını gezerek öğrencilerle sohbet ettiler.

Okulumuz gözlemi sonrasında çok olumlu görüşlerini ifade eden konuklarımız, başarılı buldukları İngilizce eğitimimiz içinde teşekkür ettiler.  Biz de konuklarımıza teşekkür eder, bundan sonraki süreçte ortak çalışmamızın verimli olmasını dileriz.