8. SOSYAL BİLİMLER SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak 21 Mart 2018 Çarşamba günü okulumuzda “8.Sosyal Bilimler Semineri”nde Birinci Dünya Savaşı’nı pek çok yönden ele aldığımız bir etkinlik gerçekleştirdik.

Okulumuz konferans salonunda düzenlediğimiz seminerde; Anadolu Lisesi 11B sınıfından arkadaşlarımız Aslıcan MUNGAN, Sena OLGUN, Dilan AYGÜN, Mehmet Cem ARSLANOĞLU, Berkay ULU ve Eylül GÖĞÜŞ sunumlarını gerçekleştirdiler.

Arkadaşlarımız; milyonlarca insanın öldüğü, Avrupa ve Asya’da devletler arası dengelerin bozulduğu, yeni siyasî rejimlerin ortaya çıktığı bu savaşın nedenlerini ve sonuçlarını tarihî, coğrafî ve psikososyal açıdan ele aldılar.

Seminerimizi hazırlamada bize rehberlik eden öğretmenlerimize ve  emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.