12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE VERİLECEK TERCİH REHBERLİĞİ HİZMETİ İLE İLGİLİ DUYURU VE RANDEVU LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Okulumuz Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine Başkent Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi tarafından 25-26 Temmuz 2019 tarihlerinde tercih rehberliği hizmeti verilecektir.

Öğrencilerimizin, 09.00 – 17.00 saatleri arasında kendileri için belirtilen gün ve saatte,  Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü’nde bulunan ‘Başkent Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık  Merkezi’nde’ sınav sonuç belgesi ve aday işlemleri sistemi şifreleri ile birlikte hazır bulunmaları rica olunur.

Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü Tercih Rehberliği Randevu Listesi için tıklayınız.

Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları Tercih Rehberliği Randevu Listesi için tıklayınız.

Nergis ÖZDEMİR
Başkent Üniversitesi PDR Birimi Sekreterliği